Sociale

Filtri i titullit      Shfaq #  
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 OBSH: Përgëzojmë Shqipërinë për masat antiduhan. Beqaj: 300 mijë dollarë gjoba ndaj shkelësve të ligjit Zeri i Popullit 41
2 Beqaj: Po rrisim ndjeshëm cilësinë e shërbimit shëndetësor parësor Zeri i Popullit 28
3 Harito: Reforma në administratë me ecurinë më të mirë Zeri i Popullit 64
4 Në gjysmën e dytë të mandatit, deficiti buxhetor në vlerat më të ulëta historike Zeri i Popullit 69
5 Beqaj: Spitali “Mbretëresha Geraldinë” është keqmenaxhuar nga ish-drejtuesi, ndryshim radikal i shërbimit Zeri i Popullit 59
6 Beqaj: Falë reformës në shëndetësi, jemi në rrugën e duhur Zeri i Popullit 78
7 Koka, letër kandidatëve për kryetarë bashkie: Mjedisi nuk i përket asnjë spekteri politik, por të gjithë shqiptarëve Zeri i Popullit 61
8 Beqaj: Testimi i infermierëve nuk do të prekë vendin e punës dhe pagën mujore Zeri i Popullit 65
9 Ndryshon ligji për sistemin arsimor parauniversitar, Nikolla: Reflektojmë prioritetet aktuale të qeverisë Zeri i Popullit 126
10 Nikolla: Ligji i ri i arsimit të lartë, zgjidhje punësimit sipas formimit profesional Zeri i Popullit 119

Zëri në Brendësi